Sider

Om meg

Noe av det jeg brenner mest for er å få være kreativ. Jeg har tegnet og malt siden jeg var liten og gamle skolebøker er fulle av dekorasjoner. Det er utrolig moro å se tilbake og få en god magefølelse ved at jeg føler at jeg har funnet min "ting" Det er vanskelig å forklare men med utfordringer i forhold til helse som gjør at jeg ikke fungerer i vanlig jobb føles det så godt å ha funnet noe som får meg til å gripe den nye dagen hver dag :)
Å være kreativ har vist seg å bli en slags terapi og jeg vet at flere kjenner seg igjen i det. Jeg får masse inspirasjon ved å kikke på internett, på video-tutorials og snakke med andre kortlagere.


Jeg oppdaget kortlaging for 4-5 år siden og jeg synes det var kjempe gøy. Jeg ble kjent med andre som dro meg med på scrappingtreff hvor jeg ble kjent med flere og synes det var kjempe morsomt! Jeg er med i designteamet til Barnemix og lager kort til familie og venner, har også laget bordkort og invitasjoner til spesielle anledninger. Sånn utenom det lager jeg opp prosjekter for å delta på årets julemesse :)
I dag klarer jeg ikke gå en dag uten å gjøre noe kreativt, det varierer mellom å skrive blogg, fargelegge et motiv, lage et kort eller bare nyte inspirasjonen i alt jeg finner på internett. I lang tid hadde jeg sett det meste på nettet innenfor vår mest brukte stiler men følte at jeg ikke hadde funnet min egen og på en måte bare kopierte andres. Vi nordmenn er vel mest kjent for å å bruke shabby chick, steampunk og vintage-stilen som jeg  fant mest av og det er jo en nydelig stil, men det passet allikevel ikke meg.

Jeg husker ikke hvordan jeg fant det ut, jeg vet bare at jeg gikk fra å lese norske blogger/sider til å prøve å følge engelske også og da ble fikk jeg et gjennombrudd. Jeg fant ut hva jeg likte og hva som tiltrakk meg. Jeg visste med en gang at dette var noe for meg og begynte å utforske clean and simple kortlagings stilen (CAS).

Denne bloggen vil inneholde kortene jeg lager og jeg fargelegger også med Copic Markers og har fullført et online-fargeleggingskurs. Om du vil vite mer om det skal jeg legge ut linker etterhvert. 

Håper jeg kan bidra med å skape noe av den inspirasjonen jeg har fått fra andre på nettet.

Legg gjerne igjen en kommentar om du ser noe du liker eller om du lurer på noe :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar