Sider

onsdag 22. juli 2015

Step side bursdagskort til en ballerina

Da jeg fikk en bestilling på et bursdagskort til en ballerina som fyller 10 år måtte jeg finne på noe gøy. Etter mange timer på pinterest og google fant jeg det jeg trengte for å finne på noe nytt, annerledes som ga meg en morsom utfordring. Når jeg får en bestilling ønsker jeg å gjøre mitt beste for å få det til å matche ønsker, interesser og personlighet mottakeren har så det tar litt lenger tid å finne ut hva og hvordan jeg skal lage det. Jeg var heldig med at jeg hadde et par retningslinjer å gå etter, noe som gjør det lettere enn å måtte tenke ut en ide helt av seg selv. Vi har jo alle noe som inspirerer oss, enten det er et bilde, et motiv, en farge, teknikk, fargelegging eller produkt osv..så når jeg skal lage noe personlig liker jeg å bruke god tid på å finne den inspirasjonen.


Jeg bestemte meg for å prøve ut en ny type kort som heter step side card og synes det var veldig gøy.
Jeg hadde en diecut liggende som jeg brukte som ramme på speilet og partial dicut`et og klippet sølvkartongen på innsiden av speilet. Jeg limte på en krone for litt detaljer og brukte et hjerte av en diecut som skal forestille en stol foran. Skjørtet på kjolen er laget av en blomst jeg har klippet til, toppen har jeg tegnet og klippet ut for så å bruke heat embossing med glitter embossingpulver. Blomsten er noe pynt jeg hadde liggende og kjolen henger på en hempe med en brads. Sommerfuglen er også heatembosset med glitter embossingpulver og prikkene har jeg tegnet på frihånd med gelpen.


Kaken har jeg stemplet og heatembosset med hvitt embossingpulver. Jeg har stemplet tallene med lys på den rosa bakgrunnen og farget inni med hvit gelpenn og gold pearls på flammene. Kaken er fargelagt med hvit gelpenn, star dust og red stickles. Jeg har laget et hvitt banner med tekst fra Norsk Stempelblad som jeg har heatembosset med gull embossingpulver. Til sist har jeg heatembosset teksten Gratulerer fra Papirdesign med hvitt embossingpulver.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og kommer nok til å lage flere av disse korttypene.

1 kommentar:

  1. Gennemgang af Game of thrones Slot inkluderer ægte spillere anmeldelser og ratings, gratis spiltilstand, vindende skærmbilleder, seneste bonuskoder

    SvarSlett