Sider

søndag 11. oktober 2015

Flytting pågår

Jeg holder på å flytte bloggen min over på en ny plattform og legger derfor ikke ut nyeste innlegg her. Vil du ta en titt på de gamle så er det bare å scrolle nedover ;) Ha en fin dag!

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Cirka 2019–2020 gjorde den historiska schweiziska fake hublot urmakaren Milus ett comeback - med några färska koncept, liksom en smart fake seiko ombild av den klassiska Milus Snow Star. Förutom att vara en attraktiv fake patek philippe klänningsstil med ett bra värde som använder kvalitetsmaterial har Snow Star en av de coolaste fake rolex berättelserna. Idag ägs Milus faktiskt av en medlem av Tissot-familjen - samma som sålde det märkbara fake Rolex märket till Swatch Group för några år tillbaka.
    Innan du pratar om den senaste rolex replica Snow Star-klockan, bara lite om vad Milus handlar om idag. I början av 2000-talet fokuserade rolex kopia Milus som företag på högre klockor som inkluderade komplicerade lyx, var och en överstiger $ 100 000 replika klockor i pris. De hade också en bra samling under namnet “TriRetrograde” som innehöll tre rolex kopior retrograderade händer på ratten för att indikera sekunderna. De senaste Milus-klockorna klockor kopior är nu "historia" med dagens Milus med fokus på praktisk, klassisk design, värde och ... Swissness. rolex klocka kopia Själva varumärket har sitt huvudkontor i Biel, där du hittar fake Breitling större delen av Swatch Group; det är också där Rolex producerar sina rörelser, tillsammans med en mängd fake Omega andra traditionella urmakeriföretag.

    SvarSlett